Waarom een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping of veranda vergroot uw woongenot in de zomer, lente, herfst en in de winter. Regen of geen regen, u geniet van het buitengevoel. Tuinmeubelen, kussens en andere kostbare voorwerpen blijven droog, en zijn beschermd tegen de straling van de zon het hele jaar door. U heeft altijd een droge overgang van buiten naar binnen. U wilt overdekt buiten zitten en ten volle van de "langere" (zomer)avonden genieten doordat uw terrasoverkapping de warmte vasthoudt. U hoeft uw barbecue niet te annuleren als er een regenbui op komst is. Een terrassoverkapping is een meerwaarde voor huis en tuin. WRM heeft voor u een totaalpakket. Wij sluiten hemelwaterafvoer aan op bestaande afvoeren (indien in de buurt van het te plaatsen afdak) en helen de bestrating weer netjes aan rond de kolommen. Dit alles zonder meerprijs. Ook is het mogelijk dat wij voor u uw oude dak afbreken en afvoeren. Tevens kunt u bij ons terecht voor een (zeil)screen of zonwering voor onder of op uw terrasoverkapping.
terrasoverkapping

Tips

 • Poets 1 x per jaar het aluminium van uw terrasoverkapping met autowas. De dakplaten maakt u het beste schoon met een (telescoop)borstel met groene zeep en water.
 • Koop uw terrasoverkapping gelijktijdig met de buren, u komt dan in aanmerking voor een leuke korting.
 • In sommige situaties heeft u een lichte bouwaanvraag nodig, dit verschilt per gemeente.
Indien u twijfelt laat u dan informeren bij uw gemeente.

Spiekozijnen en zijwanden

Spiedelen en zijwanden zijn leverbaar in diversen uitvoeringen.
Van een eenvoudig systeem van polycarbonaatplaat omlijst in aluminium profielen tot spiekozijn met glas, eventueel voorzien van een borstwering. Deze wanden worden in de regel gemonteerd op een scheidingsmuur of afrastering bij de erfgrens, maar worden ook geplaatst van bovenzijde terrasoverkapping tot op het maaiveld.
Geen regeninslag, kou of wind. Maar denk ook aan geluid, of eventuele inkijk van buren.

LED verlichting

Voor gezelligheid is sfeervolle verlichting natuurlijk onmisbaar.
Voor de verlichting van uw Pallazzo veranda of terras worden LED spots gebruikt. Deze inbouwspots zijn volledig geïntegreerd in het verandadak. In de liggers zijn de spots en bedrading weggewerkt. Een groot voordeel van LED verlichting is het lage energieverbruik. Hiermee bespaart u op uw energienota.
Bij WRM in Haelen GRATIS LED spots bij aankoop van een Pallazzo veranda of een Piazza veranda. Deze zijn te bedienen en dimmen middels bijgeleverde handzender.
Bent u al in het bezit van een terrasoverkapping of veranda, maar nog geen (LED) verlichting? Bestel dan zeer voordelig uw LED verlichting bij WRM.
led verlichting

WRM Haelen

Contact

Openingstijden

Roermondseweg 30
6081 NV Haelen
KvK: 62590472
Btwnr: NL 001827433 B11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 0475-594812
Mobiel 06-21801854

 • Ma t/m do
  na (telefonische) afspraak
 • Vrijdag
  Showroom 13.00 -17.00
 • Zaterdag
  Showroom 09.30 - 13.00
 • Zondag
  Gesloten
Alle rechten voorbehouden © , WRM Haelen
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden