Pallazzo veranda

Pallazzo veranda daken onderscheiden zich van de concurrentie door zijn fraaie strakke vormgeving, degelijkheid, kwaliteit in afwerking en gunstige prijs.

Verkrijgbaar in 7 standaard kleuren
(andere Ral kleuren tegen meerprijs leverbaar):

Pallazzo 150 SL®

Deze terrasoverkapping is uitgevoerd met een moderne goot, passend bij een hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit daktype.

Pallazzo XL®

De oplossing voor situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u tot 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 4 meter met glas. Pallazzo XL® is uitvoerbaar met een moderne of klassieke goot.

Pallazzo XL AVENTA®

Pallazzo XL Aventa is de meest innovatieve terrasoverkapping op de markt. De terrasoverkapping heeft een geïntegreerde schuifwand waardoor er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar is. Doordat de schuifrail in de goot is verwerkt ontstaat een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur. Pallazzo XL Aventa® is uitvoerbaar met een ronde of rechte goot.

Verdekte afwatering

In de staanders wordt de hemelwaterafvoer gemonteerd. Deze is dus volledig onzichtbaar. De afdekkap aan de voorzijde van de staanders is afneembaar, waardoor u altijd bij de afvoer kunt.

Afwerking veranda's

De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor ziet u geen schroeven. De bevestigingsmethode biedt een variabele montage en is daardoor geschikt voor iedere situatie.

Geïntegreerde verlichting

LED verlichting kan worden geïntegreerd in de Dak liggers. De bedrading hiervoor is weggewerkt in de constructie.
Bij aankoop Pallazzo veranda in iedere ligger een gratis led spot!

Versterking

Voor grotere daken is een mogelijkheid tot versterking in de goot opgenomen. Met dezelfde goot kunt u grotere overspanningen creëren. Naargelang de diepte worden ook de liggers voorzien van verstevigingskokers.

Constructie

De staander ondersteund het zwaartepunt van de goot optimaal. Dit betekent dat de paal of staander, gelijk staat met de achterzijde van de goot. Hierdoor draagt de kracht van de gootbelasting af op de palen, dit voorkomt dat de goot gaat kantelen.
pallazzo veranda
pallazzo veranda
pallazzo veranda
pallazzo veranda
pallazzo veranda
pallazzo veranda

WRM Haelen

Contact

Openingstijden

Roermondseweg 30
6081 NV Haelen
KvK: 62590472
Btwnr: NL 001827433 B11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 0475-594812
Mobiel 06-21801854

 • Ma t/m do
  na (telefonische) afspraak
 • Vrijdag
  Showroom 13.00 -17.00
 • Zaterdag
  Showroom 09.30 - 13.00
 • Zondag
  Gesloten
Alle rechten voorbehouden © , WRM Haelen
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden