Rolluiken

Rolluiken bieden een hele reeks voordelen die het comfort in uw huis sterk zullen verhogen, zowel in de zomer- als wintermaanden.
Ze bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten. Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht. De lichtinval van rolluiken kan traploos worden geregeld. Slapen in goed verduisterde kamers is trouwens essentieel voor kleine kinderen of wanneer u zelf nachtdienst hebt. Ook beperkt u de kans op het verkleuren van uw meubilair of tapijten door UV-licht.
We werken met de merken Alulux en Heroal afhankelijk van de situatie en vraag van onze klanten. Beide merken hebben zich door jarenlange ervaring bewezen in de markt!
Ons meest verkochte rolluik is het Alulux CD 942 rolluik.
De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, wat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met het CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.
De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs. Daarnaast biedt Alulux de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het geluid van op en neer bewegende lamellen wordt door deze geleider gereduceerd, evenals de licht- en luchtdoorlaat.
Kies gerust de rolluikkast die het best bij uw stijl past: de standaard afgeschuinde kast, de optionele rechte kast of de ronde rolluikkast. Onze rolluiken zijn volledig opgebouwd uit Heroal componenten en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én bieden de garantie op een lange levensduur.
Heroal rolluiken worden standaard geleverd met afgeschuinde kast. Elektrisch bediende rolluiken standaard voorzien van Somfy ilmo motoren met automatische obstakeldetectie en vorstbeveiliging.
De sterke aluminium lamellen zorgen voor een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte koude- en warmte-isolatie.
Voor de bediening heeft u de keuze tussen manuele bandbediening of elektrische bediening. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. Daardoor wordt bekabeling beperkt tot voeding aan de buismotor.

Kunstof Kozijnen

Over kunststof kozijnen kan veel gezegd worden. We zetten de voordelen op een rij:
 • Onderhoudsarm
 • Het grote voordeel van kunststof kozijnen is dat u nooit meer hoeft te schilderen
 • Warmte- en geluidsisolatie
 • Door het 5 kamer systeem hebben de profielen een isolerende werking zowel voor warmte als geluid
 • Inbraakwerend
 • In de middenkamers worden gegalvaniseerde versterkingsprofielen aangebracht. Dit verhoogt de stabiliteit en maakt het profiel inbraakwerend

Glas

Standaard passen wij 24 mm HR++ beglazing toe in onze kozijnen.

Hang en sluitwerk

Standaard worden onze kunststof ramen en deuren voorzien van SKG sluitwerk.
Houtnerf folie (renolit) in diverse kleuren verkrijgbaar. Een kozijn met een houtnerfverbinding in de hoeken is ook leverbaar.

Kunststof voordeuren

Deze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, van modern tot klassiek in paneeluitvoering of vleugeloverdekkend. Het meest gekozen type kunststof kozijn is het blokprofiel, wat zich kenmerkt door het gebruik van profielen met een lengte van 120 mm. Dit geeft het kozijn een extra degelijke uitstraling en zorgt ook voor nog betere isolatie. De zware staalversterkingen maken de constructie van grote ramen mogelijk met behoud van de stabiliteit.

WRM Haelen

Contact

Openingstijden

Roermondseweg 30
6081 NV Haelen
KvK: 12043643
Btwnr: NL 809562091.B01

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 0475-594812
Mobiel 06-21801854

 • Ma t/m do
  na (telefonische) afspraak
 • Vrijdag
  Showroom 13.00 -17.00
 • Zaterdag
  Showroom 09.30 - 13.00
 • Zondag
  Gesloten
Alle rechten voorbehouden © , WRM Haelen
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden