Rolluiken

Rolluiken bieden een hele reeks aan voordelen die het comfort in uw huis sterk zullen verhogen, zowel in de zomer- als in de wintermaanden.
Rolluiken leveren een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten en betalen zich op den duur vanzelf terug. Rolluiken bieden bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte, koude en hinderlijk licht. Zeker met de extreem hoge temperaturen van de laatste zomers zijn rolluiken uitstekend geschikt om uw huis heerlijk koel te houden. De lichtinval van rolluiken kan traploos worden geregeld. Slapen in goed verduisterde kamers is trouwens essentieel voor kleine kinderen of wanneer u zelf nachtdienst hebt. Ook beperkt u de kans op het verkleuren van uw gordijnen, meubilair of tapijten door Uv-licht.
We werken met de merken Alulux en Heroal afhankelijk van de situatie en vraag van onze klanten.
Beide merken hebben zich al jarenlang in de rolluikenmarkt bewezen!
Ons meest verkochte rolluik is het Alulux CD 942 rolluik.
De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, dat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met het CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.
De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs. Daarnaast biedt Alulux de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het geluid van op en neer bewegende lamellen wordt door deze geleider gereduceerd, evenals de licht- en luchtdoorlaat.
Kies gerust de rolluikkast die het best bij uw stijl past: de standaard afgeschuinde kast, de optionele rechte kast of de ronde rolluikkast.

Onze Heroal rolluiken zijn volledig opgebouwd uit Heroal componenten en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én bieden de garantie op een lange levensduur.
Heroal rolluiken worden standaard geleverd met afgeschuinde kast. Elektrisch bediende rolluiken standaard voorzien van Somfy ilmo motoren met automatische obstakeldetectie en vorstbeveiliging.
De sterke aluminium lamellen zorgen voor een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte koude- en warmte-isolatie.

Rolluiken: het gemak van Somfy

Een elektrisch rolluik met een Somfy motor is een slimme keuze.
 • Een wandschakelaar
 • Een afstandsbediening
 • Bediening via de Somfy rolluik app (Connexoon Window)
Kiest u voor bediening via de app, dan bedient u uw rolluiken overal vandaan, met één druk op de knop. Waar u ook bent; u sluit of opent uw elektrische rolluiken eenvoudig vanaf uw telefoon. Zit u op uw werk en wordt het in de loop van de dag wel erg warm? Wanneer u uw rolluiken elektrisch kunt bedienen, speelt u hier slim op in. U sluit via de app snel de rolluiken thuis om uw gordijnen en interieur te beschermen tegen het felle zonlicht. En aan het eind van de middag komt u thuis in een heerlijk koel huis. En wat dacht u van inbraakpreventie? Via de app laat u ’s morgens de rolluiken omhoog en ’s avonds weer dicht. Dus géén signaal meer naar inbrekers dat zij gerust hun gang kunnen gaan in een huis dat wekenlang potdicht zit!

WRM Haelen

Contact

Openingstijden

Roermondseweg 30
6081 NV Haelen
KvK: 62590472
Btwnr: NL 001827433 B11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 0475-594812
Mobiel 06-21801854

 • Ma t/m do
  na (telefonische) afspraak
 • Vrijdag
  Showroom 13.00 -17.00
 • Zaterdag
  Showroom 09.30 - 13.00
 • Zondag
  Gesloten
Alle rechten voorbehouden © , WRM Haelen
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden