WRM Haelen de terrasoverkapping specialist
  Roermondseweg 30 - 6081 NV - Haelen - 0475-594812 - Gsm 06-21801854 model
Verandazonwering - bovenliggende verandazonwering

Deze bovenliggende zonwering is de meest ideale temperatuurregelaar voor uw serre of veranda.

Is een zonwering op het dak dan een betere oplossing dan een onderliggende zonwering onder het dak?

Dat is zeker, bij een Summerlight zonwering op het dak worden de zonnestralen en hiermee ook de warmte tegen gehouden buiten de serre of veranda.

Doordat er ruimte is tussen het dak en de zonwering, is er een natuurlijke luchtstroom waardoor de warme lucht wordt afgevoerd buiten het dak.

 

De techniek
In de uit aluminium vormgegeven kast zit het doek opgeborgen.
Dit doek wordt via geleiders met behulp van een motor over het glazen of kunststof dak van uw veranda of serre getrokken.

De unieke, onzichtbare veerconstructie in de onderlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant gespannen is. De Summerlight ( xl) kan uit één stuk gemaakt worden tot een breedte van 6 meter en een uitval van 4 meter. Voor grotere oppervlakten kunnen meerdere systemen probleemloos aan elkaar gekoppeld worden.

De bediening
De Summerlight wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Als u houdt van maximaal bedieningsgemak, dan is toevoeging van een zon-/ windautomaat mogelijk. Deze meter zorgt ervoor dat uw verandazonwering bij verschillende weersomstandigheden automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort ook een eenvoudige afstandsbediening tot de mogelijkheden.


 
 
   
webdesign horvers.net