WRM Haelen de terrasoverkapping specialist
  Roermondseweg 30 - 6081 NV - Haelen - 0475-594812 - Gsm 06-21801854 model
Timmerwerken - Gevelbekleding/boeiboorden

Gevelbekleding bepaalt in hoge mate de uitstraling van een gebouw.
Of het nu gaat om een bedrijfspand, een appartementencomplex of een woonhuis: de gevel moet fraai en bovenal duurzaam zijn.
WRM biedt gevelbekledings platen aan in een ruime diversiteit aan materialen en kleuren. Kunststof, hout of steenvezel de gevelbekledingen van WRM zijn niet alleen onderhoudsarm en duurzaam, maar bovendien decoratief door de vele kleurmogelijkheden.
Deze kunststof plaatmaterialen worden reeds vele jaren grootschalig en met succes in binnen- en buitenland toegepast.
Voor de Gevelbekleding/boeiboorden maken wij gebruik van materialen van de volgende merken:

 • Rockpanel
 • Werzalit
 • Trespa
 • Keralit

Rockpanel
Rockpanel gevelbekleding is vervaardigd van samengeperste, hoogwaardige steenvezels van steenwolfabrikant Rockwool (de grootste steenwolfabrikant ter wereld). Het plaatmateriaal beschikt over een unieke combinatie van eigenschappen waardoor het buitengewoon geschikt is voor alle toepassingen van aftimmeringen (gevels en detailleringen).
De producten hebben de duurzaamheid van steen en het verwerkingsgemak van hout. Het plaatmateriaal vertoont geen uitzetting of inkrimping, is duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk.
De gemakkelijke verwerkbaarheid van het plaatmateriaal inspireert tot eigentijdse vormgeving, terwijl het brede kleurenpalet verrassende combinaties mogelijk maakt. Rockpanel is 100% recyclebaar en vormt ook op termijn geen afvalbelasting voor het milieu.
Bezoek de website van Rockpanel

Werzalit
Rabatdelen uit sterk verdicht kernmateriaal met gelijkmatige spaanderopbouw.
Hoogwaardige, duroplastische kunstharsen, als middelen tot impregneren en binden, vormen samen met zeer fijn vermalen hout, de uiterst harde houtkern.
Andere toevoegingen beschermen het kernmateriaal tegen het inwerken van vocht. Hoge druk en hitte verbinden de basismaterialen tot een homogeen en robuust gevormde eenheid.
Voordelen van Werzalit gevelprofielen: 

 • Weersbestendigheid
 • Economische verwerking
 • Grote slag- en breukvastheid
 • Moeilijk ontvlambaar
 • Onderhoudsarm
 • Langdurige kwaliteit
 • Antistatisch 

Bezoek de website van Werzalit


Trespa
Trespa is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige panelen voor decoratieve gevelbekleding.
Trespa heeft een hoge standaard gezet als het gaat om buitenbekleding.
Daarom heeft WRM ervoor gekozen om ook gevelbekleding van Trespa te leveren.
Bezoek de website van Trespa


Keralit
De kunststof Keralit® geveldelen zijn niet van echt hout te onderscheiden.
De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn.
Daarbij is Keralit® kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. En zal het nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn.
Bezoek de website van Keralit

 

 
 
   
webdesign horvers.net