WRM Haelen de terrasoverkapping specialist
  Roermondseweg 30 - 6081 NV - Haelen - 0475-594812 - Gsm 06-21801854 model
Terrasoverkapping - Piazzola terraszonwering

De Piazzola is terraszonwering in de meest praktische zin van het woord.

Een bijzondere creatie die u optimaal van het buitenleven laat genieten.
Dit innovatieve systeem is zo ontwikkeld dat het maar liefst 30 m2 schaduw kan leveren en ook bij een buitje blijft men droog onder deze overkapping van doek.

Middels een innovatieve techniek wordt het aan de voorlijst bevestigde doek via zijgeleider in en uit de omkasting gedreven.

De onzichtbare veerconstructie in de voorlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant op spanning is.

Door de staanders in hoogte te laten variëren kan men de hellingshoek bepalen. Echter is een hellingshoek van 16° ideaal omdat dan het regenwater automatisch afloopt.

De maximale afmeting van de Piazzola is 600 x 500 cm (breedte x diepte). De zonwering kan echter gekoppeld worden tot een breedte van maximaal 12 meter.

De Piazzola kan ideaal worden ingezet op plaatsen waar de muren te zwak zijn om een traditioneel knikarmscherm te plaatsen. Bovendien maakt het dat deze “buitenkamer” ideaal is voor zowel privaat als professioneel gebruik als bescherming tegen schadelijke uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden.

De Piazzola is standaard geschikt voor een elektrische bediening. Nog luxer en gebruiksvriendelijker wordt het scherm door plaatsing van een zon-/windautomaat, waardoor het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken! Natuurlijk behoort ook een draadloze bediening tot de mogelijkheden.

Tibelly-zonweringdoek beschermt u tegen de zon en houdt tenminste 90% van de Uv-straling tegen.

De framekleuren van de Piazzola zijn standaard verkrijgbaar in:

  • crème wit (ral 9001)
  • standaard wit (ral 9010)
  • extra wit (ral 9016)
  • antraciet structuurlak (ral 7016)

Meer informatie download hier de folder *


* Om bestand te downloaden heeft u Adobe Reader nodig. Beschikt u niet over de Adobe Reader klik dan op onderstaand icoon.

   

 
 
   
webdesign horvers.net