WRM Haelen de terrasoverkapping specialist
  Roermondseweg 30 - 6081 NV - Haelen - 0475-594812 - Gsm 06-21801854 model
Terrasoverkapping - Pallazzo veranda

Pallazzo veranda daken onderscheiden zich van de concurrentie door zijn fraaie strakke vormgeving, degelijkheid, kwaliteit in afwerking en gunstige prijs.
Kleuren
Pallazzo veranda”s zijn leverbaar in alle RAL kleuren.
(niet standaard RAL kleur + 15%)

De standaardkleuren:

 • Antraciet metalic structuur Ral 7016
 • Nero (zwart) matalic structuur ca. Ral 9015
 • Wit  Ral 9010
 • Crème-wit Ral 9001

Types
Pallazzo veranda daken zijn verkrijgbaar in 4 type; een Luxe moderne of klassieke uitstraling, alles is mogelijk.

 • Type 1 is een volledig geïsoleerd dak.
  Dit volledig geïsoleerd dak is uitermate geschikte indien u nu kiest voor een veranda en dit in een later stadium wilt opwaarderen naar een volwaardig geïsoleerde serre.

 • Type 2
  Pallazzo type 2 is een hoogwaardig afgewerkte terrasoverkapping geschikt voor gelaagd glas of polycarbonaat dakplaten.
  Deze veranda is voorzien van moderne rechte kolommen en heeft 2 goottypes, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw huis past.

 • Type 3
  Dit dak is uitgevoerd met een moderne afgeronde goot en kolommen, dit past bij een keuze voor een hedendaagse bouwstijl.
  Uiteraard is dit dak ook geschikt voor gelaagd glas of polycarbonaat.

 • Type 4 XXL
  Dit dak is een oplossing voor situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u tot 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 4 meter met glas, en 5 meter met polycarbonaat!

Deze Nederlandse kwaliteits daken worden voorzien van een poedercoating , deze coating is voorzien van het qualicoat keurmerk met 10 jaar garantie.
(Dit is het strengste keurmerk voor verf, lak en poedercoating op aluminium. )

U wilt beschut zitten tegen regeninslag, wind en kou?
Vaak is het wenselijk om op de bestaande scheidingsmuur of afrastering bij de erfgrens een spiekozijn of zijwand te plaatsen. Geen regeninslag, kou of wind. Maar denk ook aan geluid, of eventuele inkijk van buren.

Ook in het vroege voorjaar of najaar gebruik van uw veranda maken?
Maak van uw terrasoverkapping een wintertuin! Door middel van een gehardglazen schuifwand , (spie)kozijnen, (zeil)screens of een schuifpui .

Gratis LED verlichting
Bij aankoop van een Pallazzo overkapping is de LED verlichting Gratis

Afwerking veranda’s

De Pallazzo veranda’s hebben een nette afwerking. De bevestigingen zijn volledig weggewerkt in de constructie. De liggers kunnen worden geplaatst onder een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden. Dit maakt het dak heel flexibel. De hellingshoek kan ter plekke bij uw woning worden bepaald.


Onzichtbare afwatering

De Pallazzo veranda’s hebben een onzichtbare afwatering: de hemelwaterafvoer is weggewerkt in de palen. De goot heeft een bladvanger die zorgt voor een goede afvoer van regenwater.Versterkingen

Indien nodig brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of goot van de veranda. Dat maakt een zo groot mogelijke overspanning met zo min mogelijk palen mogelijk. Een groot voordeel hiervan is meer licht en een grotere vrije doorgang. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.


Meer informatie download hier de folder *

Bekijk ook onze andere overkappingen:


* Om bestand te downloaden heeft u Adobe Reader nodig. Beschikt u niet over de Adobe Reader klik dan op onderstaand icoon.

   
 
 
   
webdesign horvers.net