Screens

screens
Gaat u voor topkwaliteit of wilt u gewoon onbezorgd van huis terwijl uw screens gewoon zijn neer gelaten? Kies dan voor Solidscreens.
Deze screens zijn windvast door middel van de aan het screendoek gesealde rits, hierdoor heeft de wind geen vat op het doek en zijn de screens in iedere positie windvast.

Zeilscreen

zeilscreen
Langer en optimaal genieten van uw terrasoverkapping?

Dan is het verticale windvaste zeilscreen een ideale oplossing. Op een eenvoudige manier kunt u uw terrasoverkapping afsluiten waardoor u beschut blijft van (koude) wind en regen, terwijl u door het transparante zeil wel van uw tuin kunt blijven genieten.


Knikarm schermen

knikarmschermen
Zon, heerlijk! Even lekker met uw ogen dicht genieten op uw eigen terras. Met een goed boek of een verkoelend drankje, of een etentje na een warme (werk)dag, dan is het prettig als u de schaduw kunt opzoeken.

WRM levert en monteert verschillende modellen knikarmschermen van een eenvoudig klein model, tot een groot luxueus model.

Insectenwering

insectenwering unilux
WRM is al jaren naar tevredenheid Unilux dealer. Raamhorren en hordeuren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking.

De meest verkochte horren zijn de vaste inklem raamhorren voor in het draai-kiep raam, en de Plissé hordeur voor uw achterdeur of schuifpui.

Onderliggende verandazonwering

onderliggende zonwering
Deze zonwering heeft elegante geleiderprofielen en een mooi gevormde schermcassette. De T100 is standaard voorzien van een motoraandrijving met elektronische eindafstelling en voorzien van een Somfy motor, bediend met een handzender. Zonwering T100 is verkrijgbaar in diverse standaard kleuren, andere kleuren tegen meerprijs.

Bovenliggende verandazonwering

bovenliggende zonwering
Deze bovenliggende zonwering is de meest ideale temperatuurregelaar voor uw serre of veranda. Is een zonwering op het dak dan een betere oplossing dan een onderliggende zonwering onder het dak?
Dat is zeker; bij een Summerlight zonwering op het dak worden de zonnestralen en hiermee ook de warmte tegengehouden buiten de serre of veranda. Doordat er ruimte is tussen het dak en de zonwering, is er een natuurlijke luchtstroom waardoor de warme lucht wordt afgevoerd buiten het dak.

WRM Haelen

Contact

Openingstijden

Roermondseweg 30
6081 NV Haelen
KvK: 62590472
Btwnr: NL 001827433 B11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 0475-594812
Mobiel 06-21801854

 • Ma t/m do
  na (telefonische) afspraak
 • Vrijdag
  Showroom 13.00 -17.00
 • Zaterdag
  Showroom 09.30 - 13.00
 • Zondag
  Gesloten
Alle rechten voorbehouden © , WRM Haelen
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden