EEN TERRASOVERKAPPING OF VERANDA VERGROOT UW WOONGENOT IN ZOMER, LENTE HERFST EN WINTER

Regen of geen regen: u geniet van het buitengevoel! Uw tuinmeubelen, kussens en andere kostbare voorwaren blijven schoon, droog en zijn het hele jaar door beschermd tegen de straling van de zon. U heeft altijd een droge overgang van buiten naar binnen.

Pallazzo veranda

pallazzo veranda
Pallazzo veranda daken onderscheiden zich van de concurrentie door zijn fraaie strakke vormgeving, degelijkheid, kwaliteit in afwerking en gunstige prijs. Pallazzo veranda's zijn leverbaar in alle RAL kleuren (niet standaard RAL kleur + 15%). Types: Pallazzo veranda daken zijn verkrijgbaar in 4 types; een Luxe moderne of klassieke uitstraling. Alles is mogelijk.

Pallazzo Sqope

piazzola terraszonwering
Pallazzo SQOPE is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen.

Pallazzo lounge

piazzola terraszonwering
De lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking. De kantelbare lamellen zijn 135° roteerbaar waardoor je met één druk op de knop volmaakt lichtinval, schaduw en ventilatie creëert. De grote afmeting van de lamellen zorgen voor een extreem hoge sterkte en afwerking.WRM Haelen

Contact

Openingstijden

Roermondseweg 30
6081 NV Haelen
KvK: 62590472
Btwnr: NL 001827433 B11

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 0475-594812
Mobiel 06-21801854

 • Ma t/m do
  na (telefonische) afspraak
 • Vrijdag
  Showroom 13.00 -17.00
 • Zaterdag
  Showroom 09.30 - 13.00
 • Zondag
  Gesloten
Alle rechten voorbehouden © , WRM Haelen
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden